NEW IN FROM ADIDAS

adidas1 adidas4 adidas3// Adidas top HERE //

Tadaa! Kolla vad som fick följa med mig hem från stan idag! Svängde av en händelse in på Caliroots och där hängde denna skönhet. En bh/top/sport-bh (?) från Adidas! Väldigt skön att ha på sig hemma under bekväma t-shirts istället för bh, eller varför inte som sport-top i sommar om man känner för att vara lite vågad HAHA… Jag har väl berättat att jag nu helt har bojkottat bh med bygel och kör nu endast mjuka och sköna som exempelvis denna. SÅ mycket bekvämare! Älskar det 🙂

Direkt när jag kom hem från stan så somnade jag såklart hahah! Varit lite mycket nu i veckan minst sagt… Idag var första dagen som jag kunde ta det någorlunda lugnt! Känns verkligen som fredag av någon anledning? Inte fy skam det inte 😉 Sitter just nu och vräker i mig en pizza som jag precis var och köpte och tänkte nu slå på någon film. Hur najs? Ta hand om er, be safe and stay flawless! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *