ROCKIN’ THEM BRAIDS – BLIVIT FLÄTAD PÅ BRAID AND BLOW

_MG_8324_MG_8314

Idaaaag hörnini har jag gjort någonting riktigt roligt! Svängde förbi Braid&Blow på tc efter jobbet och fick lite fina flätor! Huuuur snygga blev dom inte? Har länge försökt få till denna looken själv, men aldrig riktigt lyckats haha. Kramp i armarna eller vad? Vilken tur då att tjejerna på Braid&Blow är så himla duktiga och fixade denna look på endast en halvtimme! Perfekt att det ligger så centralt också. Alla som bor i Stockholmsmrådet åker väl förbi tc någon gång liksom?

Förra veckan fick jag höra talas om Braid&Blow för första gången, och idag gick jag alltså dit. Hur bra är det inte att det finns ett ställe där man bara kan svänga förbi lite snabbt och få frillan fixad?? Tänk om jag hade vetat detta innan Finest Awards haha, hade besparat mig mycket stress. Tipsat min faster om detta ställe nu också haha! De gör inte bara flätor, utan fönar och stylar också. Perfekt inför festen eller om du bara vill bli lite extra piffig 🙂 Deras hemsida hittar ni HÄR.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *