8 SAKER SOM HÄNDER OM DU BÖRJAR ÄTA ÄGG VARJE DAG

_MG_8309Min stora favvis just nu är äggmackor. Så gott och enkelt att bara slänga ihop! Brukar steka brödskivorna jag tänker använda i lite smör först mest för att få de varma, och sen steker jag äggen och lägger ovanpå. Igår lyxade jag till och med till det med lite vitlöksfräst spenat som topping! Mums. Typ lagat detta till lunch tre dagar i rad nu hahah… Lite tjatigt kan man kanske tycka, men vet ni?? Här om dagen hittade jag en artikel på lajkat.se som listar 8 anledningar till varför man borde äta ägg varje dag. Några av dem är bland annat:

1. Det är bra för hår, hud och naglar.

2. Din hjärna utvecklas! Smart is hot, right? 😉

3. Du får i dig alla vitaminer och mineraler du behöver – utom vitamin C. Det kan du ju dessutom lätt fixa genom att svepa ett glas apelsinjuice till frukost!

Hela listan hittar du HÄR. 

Bra va?? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *