SPONTANT BLIR ALLTID BÄST!

1462441798-69161462441792-6916 1462441786-6916

HÄR är några bilder som fina Johanna tog här om dagen! Härligt det ser ut va? Vi bestämde oss rent spontant för att träffas en snabbis när hon var här i Stockholm. Så himla kul! För er som inte vet det redan så bloggar Johanna också här på Finest så vi är väl kollegor kan man säga. Brukar läsa hennes blogg ibland och vi är vänner på Facebook så nu var det på tiden att vi träffades haha!

Men ärligt, det är de spontana grejerna man gör i livet som oftast blir bäst. Håller ni inte med? Alla har väl någon gång upplevt besvikelsen när någonting man planerat sedan inte blev som man tänkt. Mer spontanitet åt folket alltså! Måste bli bättre på att vara spontan haha. Fick en mysig promenad, en glass och en ny vän på köpet! Yay! 

Johannas blogg hittar ni HÄR 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *