FÅR MAN INGA SAFTIGA DEJTER FÅR MAN VÄL…

_MG_8401

Skaffa en låda JUICY DATES istället he-he-heee…! Vad det någon som uppskattade min ordvits där? Inte? Hahah skämt åsido! Provade ju att ha torkade dadlar i mina smoothies förra veckan, och nu kände jag att det var dags att prova färska istället. Och det blev en succé! De är minst lika goda att ha i smoothies och att äta som snacks. Och lite mer juicy såklart 😉 Hahah skrattade så mycket när jag såg lådan att jag bara var tvungen att köpa den! Är det jag som har dålig humor? Eller så har jag bara inte varit på någon tillräckligt saftig dejt lately? 😉

Hahaha orkar inte med mig själv ibland. Så torr humor! Hur som helst är dadlar i alla former ett HETT tips från mig ♡ KRAM så hörs vi sen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *