JAG ÄR RÄTT SÅ SÄKER PÅ ATT JAG LEVER LIVET JUST NU!

MATMAT2

Ja, jag är sätt så säker på det just nu faktiskt haha! Sitter på altanen, har precis smällt i mig det ni ser ovan, läser lite Veckorevyn och lyssnar på Ted Gärdestad.  Livet på en pinne? Det var helt klart värt den svettiga och långa bilresan ner igår. Home sweet home! Har inte fått någon storstadsabstinens än inte 😉

Himla god (sen) lunch blev det i alla fall! Så fantastiskt med ett kylskåp som fyller på sig själv. Fördelen med att vara hemma hos päronen hihi! Plockade ihop lite grönsaker och mozzarella och fixade en liten sallad. Hittade även lite kyckling och ölkorv som pricken över i:et! Min moped Sören fick dessutom komma ut ur garaget för en utflykt idag då jag åkte till affären för att köpa vattenmelonen. Mums! Följer ni mig på snapchat finns det dokumenterat där hehe. Det är ett hett tips förresten! Kommer nog inte vara så jätteaktiv på bloggen nu när jag är hemma, och då kan min istället följa mina äventyr på min snapchat @lowang! 

Japp, min moped har alltså ett namn och det är Sören. Berättar mer om honom en annan dag haha! På återseende amigos ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *