”DET HÄR MED ATT VARA BRUN KÄNNS INTE SÅ VIKTIGT LÄNGRE”

MELONAS2 MELONAS1MELONAS

Alltså ska jag vara helt ärlig nu, så känns det faktiskt inte sådär jätteviktigt att lägga sig och pressa så fort solen sticker fram längre. Är jag konstig som tycker det? Jag orkade ligga på filten ni ser ovan med min tidning, musik och min wassermelone i kanske en halvtimme… Sedan var tålamodet slut haha! Minns för kanske 2-3 år sedan då att bli brun var typ det viktigaste som fanns, och solarium och brun utan sol var självklara komponenter i vardagen. Fast det är det kanske fortfarande för vissa?

Nu skulle det aldrig falla mig in att lägga mig i ett solarium. Hej hudcancer liksom? Och det här med BUS har jag inte riktigt fått kläm på utan det blir alltid fläckigt… Jag har alltså bojkottat allt vad fake-tan heter mer eller mindre haha, så lite tid får jag nog allt spendera i solstolen i sommar trots bristande tålamod! Men ärligt talat så har jag faktiskt ingenting emot att vara blek. I’m rocking it ändå 😉 Spray-tan skulle jag dock kunna tänka mig att testa! Någon som har erfarenheter av detta? Fast det känns mer som någonting man skulle göra till ett speciellt tillfälle. På Finest Awards var till exempel alla löjligt bruna haha! Då kände jag mig lite blek…

Hur brukar ni göra för att få till den perfekta brännan??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *