GLASS I TOREKOV – SNART KOMMER STOCKHOLMARNA!!

TORKETORKE2TORKE1TORKE4

HEJ på er och god morgon! Fattar inte varför jag vaknade så sent idag, gick och lade mig vid 11-tiden ändå?? Oh well, I’m up now! Här ser vi hur som helst ett gäng bilder från igårkväll när jag och min fina vän Vickan tog en glass nere i hamnen! Huuur fin kväll som helst, nästan lite magiskt. Kolla ljuset liksom?? Har knappt redigerat bilderna alls. Nästan helt folktomt var det också? Märkligt. De enda vi träffade på var krögaren som har restaurangen/kiosken där vi köpte glass, två äldre par samt Vickans pappa och hans kollega som jobbade nere på sjöräddningen. HAHA! Torekov i ett nötskal, i alla fall när det är lågsäsong.

MEN snart är vi inte ensamma längre! Inom några veckor kommer stockholmarna och invaderar. Huuu! Ska jag säga liksom hehe… Här åker man hem över sommaren för att slippa alla dryga människor på Östermalm, men så kommer allihopa hit istället?? Skandal! 😉 Lugn hehe, jag behagar skämta. Ska bli roligt med lite liv i byn faktiskt! Vad är Bjärehalvön utan sommargäster liksom? I veckan ska jag även gå och diskutera sommarjobb med en arbetsgivare inför i sommar! Ska bli spännande, hoppas på att det blir bra 🙂

Nej hörrni, nu ska jag gå och äta LITTA FROKKOST! (Ett försök att skriva på skånska där haha…) Vi hörs sen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *