SÅ FÅR DU DIN HIGHLIGHT ON FLEEK!

img_1287

57307497441196191dffa4f7ce5963b3e8fbec38e9f181. Clinique Chubby Stick Sculpting Highlight HÄR / 2. New CID Cosmetics i – glow Compact Shimmer Powder Mini HÄR / 3. theBalm Cindy-Lou Manizer HÄR / 4. theBalm Mary-Lou Manizer Luminizer HÄR / 5. Pür Cosmetics Strobe Palette HÄR / 6. Dior SKINFLASH Radiance Booster Pen HÄR

En av sommarens allra hetaste trender stavas strobing. Det innebär praktiskt taget att gå loss med highlighters för att ge ansiktet extra glow och lyster. Nu när sommaren äntligen är här så är det hög tid att anamma säsongens glödande mode, och det gör du genom att införskaffa en highlighter, helt enkelt. Sedan applicerar du din highlighter där ljuset faller naturligt; på kindbenen, utmed näsbenet, i pannan, på käkbenen, hakan och i amorsbågen. Jag har listat några härliga highlighters i olika prisklasser, olika utföranden och från olika märken i kollaget ovan som ni bara måste spana in!

Jag har själv nummer 4, Mary-Lou Manizer från theBalm! Storfavorit verkligen, så den kan jag personligen rekommendera hehe. Dock är jag sugen på att testa någon på stift, som den från Clinique till exempel! Får bli nästa inköp helt enkelt. Lycka till med att get your hightlight on fleek! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *