DET VAR EN KVÄLL I JUNI…

trädgårdTRÄDGÅRD1trädgård4trädgård2trädgård3

Eller nja, maj snarare.. Men kom igen, det hade lika gärna kunnat vara juni! Såg att syrenerna var påväg att slå ut?? Känns onekligen som att vi redan är i mitten av sommaren typ. Hoppas bara detta underbara väder håller i sig resten av sommaren också bara! Ovan ser vi bilder från här om kvällen som bjöd på lite trädgårdshäng. Pappa klippte gräset, min syster sprang runt på gräsmattan och jag satt på altanen och bara njöt av livet. Kände att jag var tvungen att fånga detta fantastiska ögonblick på bild, så slängde fram kameran helt enkelt.

Ser ni hur lika jag och min lillasyster är förresten?? Mini me <3 Stolt storasyster här. Min lilla skatt verkligen! Eller lilla och lilla… Hon fyller 9 i år! Sjukt… Minns när jag själv var 9 och tyckte jag var såå stor. Och det känns inte ens längesen?? Huu, innan jag vet ordet av är hon 15. Ska lära henne allt jag kan! Om mopeder, killar och hur man INTE ska matcha kläder haha! Eller det är klart, hon får gärna ha lila strumpor i leopardmönstrade ballerinaskor om hon vill. Det är bara det att jag av erfarenhet vet att det inte fungerar så bra tillsammans…

Godnatt fina vänner! I morgon ska jag försöka ägna lite mer tid åt bloggen hehe. Kram! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *