NATTBLOGG: TROR NOG DET ÄR DAGS ATT SKAFFA POJKVÄN SNART…

Vet ni varför?? Jo för att jag är så SJUKT trött på killarna som man träffar max ett par gånger men som sedan aldrig hör av sig igen… Även om jag inte letat efter ett förhållande innan går jag hellre på dejt med samma kille fem gånger och lär känna honom än träffar en ny kille varje gång. Förstår ni? Eller är är det jag som är konstig? Speciellt fundersam blir man ju när jag tyckte att vi klickade hur bra som helst, men sedan inte ens får en accepterad friend request på Facebook efteråt. Då går man minus på självförtroende-kontot faktiskt! Helst vill jag ju att varje kille som träffar mig ska avguda mig såklart haha, men det inser jag ju aldrig kommer att hända. Ibland hittar man små prinsar där ute i dejtingvärlden och på tinder, men oftast är det faktiskt bara helt vanliga killar ute efter en kul kväll men inte mer.

Jag fäster mig väldigt lätt vid människor och vill alltid tro det bästa om folk, men det står mig ibland dyrt. Jag har faktiskt fortfarande känslor jag med! Även fast jag inte velat ha någon pojkvän det senaste året har jag ändå blivit ledsen när jag fått nobben eller insett att jag inte var bra nog/snygg nog/obrydd nog åt någon shuno. Sjukt att det påverkar en så mycket egentligen? Bekräftelsebehov deluxe haha! Någon som känner igen sig..? Hade kunnat skriva om detta hur mycket som helst, men tror vi stannar här. Brb ska bara swipa igenom hela tinder… 

Här var en kväll när självförtroendet var on fleek! #memories

3 reaktioner på “NATTBLOGG: TROR NOG DET ÄR DAGS ATT SKAFFA POJKVÄN SNART…”

 • Theresa williams skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. Hans e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

  1) Love Spells

  2) förlorad kärlek Spells

  3) skilsmässa Spells

  4) Förbindelse Spells

  5) Bindning Stava

  6) Breakup Spells

  7) Bannlys en tidigare älskare.

  8.) Du vill främjas på kontoret

  9) vill tillfredsställa din älskare

  Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning

  genom drogunduspellcaster@gmail.com

 • Norman Sidney skriver:

  Uppmärksamhet, ta dig tid att läsa min berättelse.

  Mitt namn är Norman Sidney från USA men bor i Sverige, jag har en sjukdom och läkaren sa att jag kan inte föda, min make uthärdat med mig och fortfarande älskar mig, en dag han bara ändrade sig och sade att han inte kan fortsätta med mig så här längre, jag var så förvirrad och vet inte vad jag ska göra, han lämnade mig, jag nästan dödade mig.

  Jag letade efter lösning varje där, tills jag såg ett inlägg på nätet om Dr.Ota Otubu, jag aldrig trott det, men jag bara ge det ett försök, jag kontaktade honom och berätta för honom problemet och han berättade att det inte finns något hans orakel kan inte göra, jag spelade en lång med honom. inom en vecka min sjukdom var borta och han kom tillbaka man att samma vecka, jag har 2 barn nu, vi alla lever lyckligt.

  Jag använder detta medium för att berätta för hela världen att om du har några problem, tveka inte att kontakta Dr.Ota Otubu via e-post otaspellhome@gmail.com eller hans telefonnummer +2349030649833 han är en stor och en verklig spell caster. Om inte för hans hjälp, jag kunde ha begått självmord genom nu.

  Dr.Ota Otubu jag älskar dig så mycket och jag är evigt tacksam för denna underbara sak du har gjort i mitt liv.

 • BARRY skriver:

  Jag är Barry Williams, när jag så småningom hittade vittnesbörd om denna spell caster STOR pappa, hur han hjälpt många människor att få sina älskare och trasiga hem tillbaka, jag kontaktade honom via hans e-post: kakutaspellz@gmail.com eftersom jag var helt desperat att få min fru tillbaka. Liv med stor pappa, han gav mig hopp om att han kommer att återställa mitt äktenskap. Jag kände att han faktiskt kommer att göra min fru att återvända hem och han gjorde! Det är fantastiskt vad denna stora spell caster har gjort för mig, är hans hjälp ovärderliga! Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan Dr.KAKUTA, gör han sitt jobb så bra han är organiserad och mycket funktionell, jag tror att han är den bästa spell caster jag kan räkna med när det gäller alla typer av pass, jag var täckt att hans pass fungerade, om du behöver hjälp, kontakta honom på e-post: kakutaspellz@gmail.com

  HE Fix följande problem över hela världen ON:

  1. Lär din älskare eller make tillbaka

  2. Andlig skott

  3. Utbildning

  4. Pengar spell

  5. Lång livslängd spell

  6. Prosperity stavnings

  7. Skydds spell

  8. Skaffa ett jobb stavnings

  9. Att bli en manager stavnings

  10. Få en enorm lån utan att betala någon avgift spell

  11. Få din bluff pengarna tillbaka

  12. Barn spell

  13. Graviditet stavnings

  14. Freedom stavnings

  15. kärlek stava

  16, försvinnande stavnings

  17. Invisible humant stavnings

  18. Framgång eller passstavnings

  19. Äktenskap spell

  20. Hämnas stavnings

  21. Popularitet spell

  22. Killing spell

  23. Cancer spell

  24. naturliga krafter spell

  25. Madness spell

  26. Fri hus lånpass

  27. Produktions period av filmer och film

  28. Hiv / aids spell

  29. Tuberkulos stavnings

  30. Gå ner i vikt och kropp stavnings

  kontakta honom via e-post kakutaspellz@gmail.com eller ring +2348168199202

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *