DET ÄR LÄTT ATT FÅ HYBRIS SOM BLOGGARE.. – SKAPAT EN FACEBOOK PAGE!

Skärmavbild 2016-05-14 kl. 14.39.31

Hahahah alltså vet ni vad jag har gjort… Känner mig så töntig! Jag har alltså skapat en Facebooksida som komplement till min blogg! ”Gilla min facebooksida för att aldrig missa en update igen!!” 😉 😉 😉 Haha! Hoppas ni går in och gillar den nu också för att visa lite stöd. Känns som det kommer bli typ tre pers som gillar sidan. Alltså jag, mamma och mormor typ HAHA! Men jaa, jag tänkte väl att det kunde vara kul att ha en helt enkelt. Typ som alla andra bloggare som faktiskt är kända på riktigt hehe!

Det är en sak jag har tänkt på. Det finns nog ingen typ av människor som har så lätt att få hybris som oss bloggare! Det är lätt att tro att man äger världen bara för att man blir sponsrad av ett par företag, det är lätt att tro att man är sjukt fashion så fort man tar ouftitbilder och det är lätt att ta sig själv på liiiite för stort allvar. Jag erkänner mig skyldig till samtliga punkter ovan hehe! Kommer ibland på mig själv och känner mig lite dum. Vem är jag liksom? Syftet med denna sida är således inte att visa hur fashion jag är (eller..?), utan för er som följer min blogg och känner att ni vill stötta mig lite extra hihi. In nu och GILLA GILLA GILLA!

Kram, vi hörs sen 😉

1 reaktion på “DET ÄR LÄTT ATT FÅ HYBRIS SOM BLOGGARE.. – SKAPAT EN FACEBOOK PAGE!”

  • Haha åh minns tiden när min tidigare bloggar var hyfsat stor och jag gav mig på det där med fanpage. Men sen blev det så blandat med journalistik och blogg på sidan att jag tog bort den. Kändes inte som frilansandet och min privata blogg hörde ihop haha. Tryckte även tröjor med mitt fyndiga namn på. (Ska nog fasen göra det med svatantrya också iofs. Haha)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *