VARFÖR HAR JAG INTE UPPTÄCKT HALLOUMI-BURGARE TIDIGARE??

DET, mina vänner, är en sjukt bra fråga! Efter många om och men, beslutsångest och velande hamnade jag och Sara på Prime Burger vid Hötorget. Haleluljah! Vi har ju haft som ”regel” att vi aldrig får äta på ställen där vi ätit förut när vi ses. Allt för att upptäcka allt vad Stockholm har att erbjuda i matväg! Dock hade falafel-stället vi hade tänkt äta på typ stängt hehe, så det blev hamburgare istället. Alltid ett säkert kort. Blev dock lite nytt i alla fall, för jag provade en halloumi-burgare för första gången i mitt liv!! Varför har jag inte gjort det tidigare?? Dock var det inte ens meningen, då jag trodde att det skulle vara halloumi PÅ köttet. Men det var halloumi ISTÄLLET för kött! Ännu bättre ju.

Glömde helt att blogga om detta förut och nu är det ju redan mitt i natten… Men men, tror säkert att några av er är vakna fortfarande 😉 Fastnade i redigeringen av en videoblogg som troligtvis kommer upp i morgon! Spännande va? Jag är soooooo excited like og my goooaadddd! 😉 Kan ni gissa vad det kommer att vara för video hehe..? Det får ni helt enkelt se! Nu ska jag redigera lite till och sen sova, för i morgon väntar både skola och jobb på Junibacken. PUSS!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *