ANTINGEN ELLER BEAUTY EDITION – TRÅKIGT MED ”BLOGGLISTOR”?

Hej på er!! 🙂 Tänkte köra en liten antingen eller! Brukar ju inte göra ”blogglistor” och sånt men tänkte det kunde vara kul att prova. I brist på annat hehe… Tycker ni det är roligt med listor, eller mest ett tecken på bloggtorka haha? Såg att Kissie hade lagt upp denna lista och tyckte den var lite rolig, så vi kör! 

 

1. Går du hellre ut (på party etc.) med stökigt hår och snygg makeup eller fint hår och utan smink?

Alltsåååå, eftersom jag inte använder sådär jättemycket smink ser jag hellre att håret är on point! Det är ju mest håret som syns på långt avstånd. Är det dessutom mörkt på klubben (som det oftast är) ser man ju inte heller ansiktet så mycket 😉

2. Handla på nätet eller IRL resten av livet?

PÅ NÄTET! Omg. Tycker det är såå irriterande när en vara som man kollat på online sedan är slut i butiken! Händer typ alltid på H&M…

3. Väljer du hellre en ful klippning eller en ful hårfärg?

Hmm… Vad räknas som ful hårfärg?? Orange eller gult och sönderblonderat skulle ju aldrig gå för sig. Kanske lila dock? Skulle nog inte vara jättenöje med en ful klippning, så får bli ful färg. I värsta fall rakar jag av skitN!

4. Skulle du hellre bli av med alla dina skor eller all din makeup?

Skulle nog bli av med allt mitt smink. Älskar skor för mycket! Hade dessutom varit en bra ursäkt till att uppdatera sminkväskan 😉

5. Inga ögonfransar eller inga ögonbryn?

Hmm… Ögonbryn! De kan man ju alltid måla dit igen? Svårt att klistra på lösögonfransar utan några riktiga fransar där…

6. Leva med lockigt eller rakt hår resten av livet?

Svårt… Men skulle nog säga rakt, då jag har rakt hår naturligt och det är således den look jag oftast har!

7. Leva med korta och naturaiga naglar, eller långa fake-naglar resten av livet?

Hallååå, mina naglar är ju naturligt långa då de växer supersnabbt. Kan jag inte få välja långa naturliga naglar??

8. Du måste utesluta en av de tre färgerna från din garderob, vilken färg blir det: Grått/vitt/svart?

Vitt tror jag?? Har typ noll vita plagg förutom ett par linnen och någon kjol. Svart hade ju aldrig gått!! Alla mina kläder är typ svarta ju… #blackoholic

FLOWAHHär ser man hur rakt mitt hår är om jag inte gör någonting med det haha… Vad hände med mina lockar jag hade i högstadiet kan man undra?? Foto: Lisa Höök

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *