SUSHI BREAK – BLIR DU SMARTARE OM DU ÄTER SUSHI?

SHISHI

HAHAHA alltså jag dööör… Satt precis och googlade lite här med min nu halvätna sushi framför mig för att ta reda på om man verkligen blir smartare av att äta rå fisk (eller fisk över huvud taget). Snubblade på ett random blogginlägg där det stod typ: ”Jag har har fått sjuuukt mycket bättre resultat i skolan sedan jag började äta sushi. Det är därför jag aldrig har träffat någon dum asiat, för dom måste vara sjukt smarta för att dom äter sushi hela tiden. Jag har kommit på hemligheten!!!” HAHAH alltså va?? Nu verkar ju helt plötsligt min idé om att skriva detta inlägg helt värdelös. Hemligheten är ju redan avslöjad!! För det måste ju vara därför alla asiater är så smarta, eller hur? 😉

Hehehe ursäkta, tyckte detta var fantastiskt roligt! Kom helt av mig nu, men det finns faktiskt studier som visar att man blir smartare av att äta fisk! Det är bara att googla. Å andra sidan är det väl sant att asiater äter mer fisk och skaldjur generellt, men jag tror inte det bara är därför de är smarta faktiskt. Kolla bara på hur skolsystemet ser ut där borta! Och Sverige är besvikna över den dåliga placeringen i PISA? Bish pleassse. Glad att jag inte går i grundskolan/gymnasiet längre 😉 Oh well!

Nu ska jag i alla fall äta upp min sushi, sen är det dags att get ready for work, work, work, work, work, work!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *