EVERYTHING IS BETTER IN BLACK

Kollage

1. här | 2. här | 3. här | 4. här

Ja men hallå, visst är det så? No exceptions 😉 Här har jag plockat ihop en helsvart outfit till er! Ni kommer väl ihåg att jag pratade om ryggsäckar för ett tag sedan? Here is one, men en lite mer fräsig kreation med fransar och grejer. Dessa skor är förövrigt någonting jag sett väldigt många gå runt med den senaste tiden. Är inte riktigt säker på vad jag tycker, men till dessa härliga byxor är det kanske bra att ha lite högre skor? Så vill man inte ha klackskor är detta kanske ett alternativ. Nåja. Tycker helsvarta party-outfits är sjukt snyggt överlag. Då kan man med gott samvete lägga extra krut på hår och smink!

Hej förresten, hur mår ni? I ärlighetens namn, jag är SÅ trött. SÅÅÅ trött. Kan ha sin förklaring i och med att jag slutade jobba vid halv fyra inatt på Junibacken, och skulle upp och jobba vid 10 idag hos fastighetsbyrån. Zzzz… nu mina vänner, ska jag ta världens monster-nap! Sedan käka lite mat och bara njuta av denna söndag. Det tycker jag ni också ska göra! Ska försöka hålla liv i bloggen så gott det går haha, men det är allt bra svårt när man knappt själv är vaken eller vid liv haha! Märktes igår att jag inte uppdaterade så mycket, för statistiken sjönk som en sten! Därför försöker jag hålla mig till tre inlägg per dag. Allt för er! Och för att jag ska komma längre upp på topplistan HEHE….

Kram på er 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *