FIXAT EN GRYM RABATTKOD TILL ER!! – SOMMARFAVORITER FRÅN LA REDOUTE

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Spana in de här otroligt snygga grejerna från La Redoute! Nu ska ni få ett riktigt härligt måndagstips: just nu har La Redoute 40% hela sin butik! Inga undantag, oavsett vad du vill handla på La Redoute så får du 40% rabatt om du uppger BIG40 i kassan. Det är förmodligen en av de bästa kampanjer någonsin, just på grund av att det gäller precis allt. Visst är det perfekt? Jag är väldigt sugen på att uppdatera min garderob lite grann nu! Passa på, rabattkoden gäller under hela veckan!

Hur bra?? Sitter just nu på balkongen med en halloumi-macka jag nyss gjorde och kikar lite. Kliar som sagt i klickfingret! Men får allt vänta lite tills efter lönen tror jag. Tur då att rabattkoden gäller veckan ut som sagt! Idag har jag varit i skolan nu på förmiddagen, och ska riva av lite plugg nu på eftermiddagen tänkte jag. Puh! Har verkligen varit fullt upp de senaste 72 timmarna. Jobbade ju konstant hela helgen känns det som… Para para 😉 Men lugnt bara lugn, ska slänga upp fler inlägg till er senare idag tänkte jag! Men först ska jag äta min lunch hehe. Kolla lite på La Redoute så länge vet jag så hör vi sen 😉

Inlägget innehåller adlinks 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *