RECENT OUTFITS – VILKEN GILLAR NI BÄST?

collagerecent

Tadaaa! Kom på den briljanta idén att samla ett gäng outfits jag rockat den senaste tiden. Haha man ser verkligen vilka bilder jag tagit själv och vilka bilder Lisa har tagit… Kanske för att Lisa är en sjukt duktig fotograf hehe 😉 Men kanske också för att det är samma vägg i bakgrunden på alla bilder jag tagit själv!! Ser ni? Måste öva lite på mina fotoskillz och kanske hitta en annan fotoplats att variera med… Men nu till frågan. Vilka outfits gillar ni bäst?? De där jag ser lite låtsas-gangsta ut med flätor, adidas, bomerjacka och gud vet allt? Eller de där det ser ut som jag precis avslutat en fancy lunch på Sture-P? Jag har onekligen många personligheter och skepnader 😉 Måste säga att just orten-Lovisa och stureplans-Lovisa är två av mina favoriter just nu HAHA!

I sommar kommer ni dock få hänga med lantis-Lovisa!! Åker ju hem till Båstad över sommaren som ni kanske vet. Åker ganska snart till och med, huu! HUR ska jag klara mig utan Stureplan runt hörnet, min privata chaufför och alla fancy butiker som jag alltid handlar kläder i typ Chanel osv?? Skämt åsido hehe, kommer nog bli en mysig sommar. Har sjukt mycket roliga grejer på gång som jag kommer att berätta mer om för er inom en snar framtid!! Stay tuned mina vänner 😉

 

2 reaktioner på “RECENT OUTFITS – VILKEN GILLAR NI BÄST?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *