BLÅMÖNSTRAT ÄR VAD SOM GÄLLER I SOMMAR!!

collageblåKollage1 här | 2 här | 3 här | 4 här

Tjoooo! Till att börja med får ni se en fantastiskt fin och aningen suddig bild på mig och mina fina vänner Emma och Sara. Snodde bilden från Emmas Instagram MOAHAH… Nej men, tyckte den var väldigt fin och passade bra till detta inlägg om SOMMARENS TREND som jag tänkte skriva nu!!! I alla butiker svämmar det i stort sett över med kläder mönstrade i blått och vitt. Varför känns det som att just detta händer varje sommar? Blått och vitt är nog sommarfärger över lag, men extra påtagligt känns det onekligen i år. Har ni varit inne på Cubus till exempel? Där är även klänningen jag har på bilden köpt. Som ni ser letade jag även upp lite fler godingar till er att kika lite på! Mina favoriter är nog nummer 2 och 3. Eller 4 kanske? Och ettan är ju faktiskt också väldigt fin… Haha ni hör ju! Blått och vitt slår aldrig fel 😉

Just detta fick jag även erfara lite konkret just denna kväll när bilden ovan togs. Efter förfesten åkte vi samma kväll vidare till Café Opera. Spanade lite på en snygging där på håll men vi pratade aldrig. (Läs, jag vågade aldrig gå fram hehe…) SEDAN nu tre veckor senare matchar jag med denna kille på tinder??? Varpå han skriver ”du hade en vit och blå klänning på dig för några helger sedan på Café Opera va..?” HAHA DÄR SER NI! Vitt och blått är inte färger att underskatta! Har man en snygg klänning blir man ihågkommen av alla! Eller så var det mig han tyckte var snygg och inte klänningen, den möjligheten finns ju också hehe 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *