NAGELTJEJEN STRUTNADE I ATT GE MIG RABATT..?


Tadaaa! Vad tycker ni om mina nya klor?? Bestämde mig att slå på stort och prova spetsiga naglar! Fick inspirationen från ett par av mina kollegor på jobbet när vi stod och pratade naglar hehe 😉 De hade just den här designen och jag tycker det är så snyggt! Så tittade jag ner på mina egna tråkiga naglar med avflagnat nagellack haha… SÅ när jag var i Södertälje för att hälsa på farmor här om dagen passade jag på att besöka ett nagelställe som jag besökt förut och var relativt nöjd med! 

Nu till det intressanta. Till saken hör att jag hade ett rabattkort på 30% sedan förra gången jag var där. Tänkte således passa på att använda det och vara lite vänlig mot min plånbok 😉 MEN när jag lämnade fram det i kassan viftade hon som stod i kassan bara bort det och sa istället ”spara, spara!!”… Fick således ingen rabatt haha. What? Lite förvirrad blev jag allt. Gällde det inte, ville hon att jag skulle spara det till nästa gång eller ville hon bara att jag skulle betala fullpris..? Förstod inte riktigt vad hon sa då hon inte pratade så bra svenska… Nåja! Jag unnar henne fullpris faktiskt, är väldigt nöjd med naglarna. Fick nästan lite dåligt samvete att jag inte gav dricks också. Måste vara ett slitsamt jobb att sitta där och pilla hela dagarna! Var det till och med oförskämt av mig att vifta med en rabattkupong..?

Haha nåja! Ingen som riktigt vad som hände där… Jag håller egentligen på att tvätta kläder för tillfället, men jag blev så hungrig! Vad gör Lovisa då? Jo hon åker ner till Max på Hamngatan för att köpa hamburgare hehe… Hoppas jag hinner hem tills tvätten är klar! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *