JAG SLÄPPER IN FOLK I MITT LIV FÖR SNABBT!

Hörrni, jag mår inte alls bra idag. Har stressat livet nu på förmiddagen för att hinna städa ur hela mitt rum innan jobbet! Jag åker som bekant hem till Skåne i morgon över sommaren och då kan inte mina grejer stå kvar i min fasters lägenhet. Typ ifall hon skulle vilja hyra ut rummet till någon annan medan jag är borta! Var ingen lätt uppgift att gå igenom och sortera allt… Men nu börjar det äntligen likna någonting! Ska bara dammsuga och damma men det hinner jag göra i morgon. Nu väntar vårens sista pass på Junibacken!

En annan anledning till varför jag inte mår så bra är denna fantastiska släng av humörsvängningar jag genomlider just nu! Lingonvecka igen ni vet… Jag har träffat en kille lite sporadiskt den senaste tiden, och igår slog känslostormen till! Big no no. Är det någonting som skrämmer iväg killar så är det mens och känslor. Det om något har jag lärt mig efter några år i svängen! Jag är väldigt snabb med att släppa människor inpå livet, och när det sedan visar sig att människan inte var så fantastisk som man först trodde är det klart att det känns lite. Jag måste sluta förvänta mig att alla killar jag möter kommer att vara min prince charming helt enkelt!

Oh well! Jag får väl ta mina humörsvängningar och gå någon annanstans till någon som faktiskt står ut med dem 😉 Hörs senare vänner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *