BLOGGBRÅK KÄNNS VÄL LITE 2007..?

2015-10-16-2010_56213db1e087c3268a72b306

 

Ingen vill läsa om negativitet längre! Så enkelt är det nog tror jag. Tror inte ni det? Det är i alla fall min teori om varför bloggbråk och provocerande bloggare knappt existerar i bloggvärlden längre. Känns lite 2007 typ? Nu är det istället #inspo och att visa upp sitt perfekta liv som gäller! Fast det kan vara nog på provocerande det… Hahah, tyckte bilden ovan passade bra till ämnet. Kan ni fatta att det var standard-posen på bilder förut? Vad betydde det ens?? Typ ”hmm jag låssas fundera” eller ”titta inte på mig titta på personen brevid istället!” Ytterst oklart.

Tillbaka till ämnet. Jag måste faktiskt erkänna en grej! Att provocera är fruktansvärt roligt hehehe… Att skriva någonting som är sant och som man vet kommer att göra någon lite upprörd är roligt. Dock är det inte roligt att få massa arga människor efter sig, så jag låter oftast bli 😉 När jag skrev ett inlägg om hur illa jag tycker om SD till exempel haglade det in massa kommentarer som tyckte motsatsen. Det är ju dock en väldigt känslig fråga som många gärna vill diskutera! Men att diskutera flyktingfrågan överlag är ju bra, så det blev en win-win. Att provocera om oviktiga saker är ju kanske lite mindre värt däremot. Då framstår man ju bara som dum själv! Eller?

Vad tycker ni om bloggare som provocerar? Tycker ni det är intressant att läsa eller bara omoget?  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *