JAG ÄR NOMINERAD TILL SALEDUCK BLOGGER AWARDS!!

Skärmavbild 2016-05-31 kl. 23.28.49

Alltså what?? Jag är nominerad och har fått ÄNNU en möjlighet att vinna pris i bloggvärlden!! Förstår ni hur stort det här är för mig? Jag som trodde att Finest Awards var höjdpunkten, men nu har jag alltså även blivit nominerad i Saleduck Blogger Awards 2016! Så nu känner jag att NU JÄVLAR! Eftersom festdrottningen Anna Untz snuvade mig på priset som årets medlemsbloggare i Finest Awards känner jag att detta kan bli min revansch 😉 Dock är det väldigt tuffa konkurrenter jag har att göra med, så jag kommer att behöva er hjälp!

Saleduck är en jättebra hemsida tycker jag. De samlar rabattkoder och erbjudanden på samma ställe och hjälper alltså till att spara pengar när du shoppar! Fett bra faktiskt. Nu har de alltså valt ut ett gäng bloggare (varav jag är en av dem) som tävlar om en prissumma på 3500 kr! Det hade ju varit ett väldigt välkommet tillskott i kassan 😉 Vinner jag så lovar jag er kära bloggläsare att jag ska köpa en ny kamera så jag kan ta bättre bilder och göra fler och bättre youtubevideos till er!! Känns som att det saknas här på bloggen, eller vad säger ni?

Röstningen håller på IDAG fram till den 1 juli, och rösta gör ni HÄÄÄÄR!!! Hoppas verkligen ni vill rösta på mig <3

529bdd6b16003168e1ec8a1a063c773f

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *