FRANSAR, SPETS OCH VIRKAT ÄR SOMMARENS HETASTE

1. Klänning HÄR / 2. Linne HÄR / 3. Klänning HÄR / 4. Shorts HÄR / 5. Kimono HÄR

J, hetaste kan man lugnt säga… Vet ni hur varmt det är här just nu?? Ända sedan jag kom hit ner till Skåne har det varit typ tropisk värme, och jag överdriver inte ens! 30 grader i skuggan och luftfuktigheten är ju inte att leka med… Det var annat än de kalla vindarna jag lämnade bakom min i Stockholm! Så är det när man bor vid havet 😉

Hur som helst, när det är så himla varmt är det inte lätt att hitta kläder som går att ha på sig över huvud taget. Det enda som funkar är typ vita, tunna kläder. Som de jag har hittat ovan till exempel! Man måste ju säga att spets, virkat och fransar aldrig slår fel på sommaren. Aldrig! Jag ska själv leta igenom garderoben nu efter någonting vitt och fladdrigt, sedan är jag redo för dagen. Kram på er så hörs vi senare!

RÖSTA PÅ MIG I SALEDUCK BLOGGER AWARDS HÄR! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *