GÖR EGNA SOCKERVADDS-DRINKAR TILL FÖRFESTEN!

Ja för all del, gör det! Det var nämligen precis vad vi gjorde igår när vi hade litta gille hemma hos Vickan 😉 Nu är vi i Skåne, och då säger man gille istället för fest. Vi bestämde oss alltså igår för att vi ville ha drink-kväll, och då hade vi det helt enkelt! 5 av 5 toasters 😉

Men det här med sockervadden då? Vi fick idén till detta efter att ha sett lire inspo-bilder på Pinterest! Var faktiskt lite coolt. Sockervadden smälter nämligen i kontakt med vätska, vilket  jag inte riktigt hade reflekterat över förut.. Jag som trodde att vi skulle dricka rosa moln, men det blev snarare att vi drack prosecco med smält socker i haha… Nåja! Det var roligt att prova. Tips på både partytrick och drink till förfesten! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *