FÅR VI BLOGGARE TA SEMESTER??

strand2 strand3 STRAND

Hej på er och god morgon! Hur har ni det i värmen? Eller, idag är det faktiskt inte lika varmt som det var exempelvis igår. Bara 20 grader istället för 30 😉 Hårt liv! Ovan ser vi lite bilder på strandhäng med familjen! Ser ni förresten hur lågt vattnet står? Allt sjögräs som vanligtvis är under vattnet ligger där och ser slemmigt och grönt ut haha… Mys! Men jag ska inte klaga. Där vi bor har vi ett antal olika stränder inom gångavstånd! Hur fantastiskt är inte det liksom? Dock är det sjukt långgrunt, så man får gå en bit ut innan man kan doppa sig haha! Men det gör inte mig någonting. Ge mig strand, hav och värme och så är jag lycklig sen!

Men hörrni, jag har tänkt på en sak. Får bloggare ta sommarlov?? Det är ju liksom inte som vilket annat jobb som helst där man kan ”ta ledigt” en vecka eller så. En blogg måste alltid uppdateras, annars försvinner läsarna. Och det är ju läsarna som gör hela bloggen! Hm? Jag har inte undgått att märka att även de större bloggarna slarvar lite med uppdateringen så fort det blir fint väder ute. But I don’t blame them! Det tar emot att sätta sig framför datorn när det är strålande sol och man hellre vill sitta på altanen och äta jordgubbar. Dock är det ju nu på sommaren det händer som mest roliga saker, så bloggtorka är det ju inte fråga om i alla fall! Jag kommer i alla fall att fortsätta med bloggen nu i sommar, mest för att jag tycker det är så himla roligt! Somamrlov kan man ha i ett annat liv 😉

Snart drar sommarjobben igång på riktigt med! Taggad till max!! Ge mig mina pengar, pengar, pengar, pengar, pengar 😉

RÖSTA PÅ MIG I FASHION BLOGGER AWARDS HÄR!! <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *