SOMMARENS TRÄFFSÄKRA TRENDER – ALLT DU BEHÖVER FINNS PÅ REA HOS RUT & CIRCLE!

1. Jacka HÄR / 2. Solglasögon HÄR / 3. Bomberjacka HÄR / 4. Klänning HÄR / 5. Jacka HÄR / 6. Lång Bomberjacka HÄR / 7. Denimskjorta HÄR / 8. Jacka i skinnimitation HÄR / 9. Solglasögon HÄR / 10. Blus HÄR

Har du alla nyckelplagg redo inför sommaren? Om inte tycker jag att du ska ta en titt på REAn som pågår just nu hos Rut & Circle! Har du exempelvis inte införskaffat midsommarklänningen, festival-looken eller kläder att bara chillaxa och hänga på stranden i börjar det bli hög tid nu. Alla är väl i behov av en liten garderobspåfyllning då och då? 😉

I collaget ovan finns allt du behöver inför sommaren enligt mig. Ett par schysta solisar, avslappnade toppar, festblåsan, en tunn cardigan och så en och annan bomber såklart. Kan man ha för många bomberjackor? Troligtvis inte. Ser ni den med lite marmoraktigt mönster? Tror jag har en liten förälskelse på den. Kolla in resten av REAn nu vet jag så hörs vi senare i eftermiddag!

 

 

1 reaktion på “SOMMARENS TRÄFFSÄKRA TRENDER – ALLT DU BEHÖVER FINNS PÅ REA HOS RUT & CIRCLE!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *