IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG!! – VIDEO

[iframe width=”600″ height=”380″]https://www.youtube.com/watch?v=C27OSqA6QdA[/iframe]

Hej på er!! Hahah alltså fail, när jag hade spelat in hela videon och skulle kolla igenom materialet såg jag att typ allt var oanvändbart på grund av tekniska problem med kameran. Typiskt! Ville ändå slänga upp det som gick att använda, dagen till ära! Sjukt att jag redan fyller hela 21 år??

Idag har jag blivit uppvaktad med frukost (jordgubbar) på sängen, varit på min lillasysters skolavslutning och nu sitter jag och pappa i bilen påväg mot Stockholm och SUMMERBURST! Eller, pappa ska inte på Summerburst tyvärr utan han ska hälsa på farmor hehe. Nåja! Vi får se när vi hörs nästa gång helt enkelt. Hoppas att ni har en jättebra dag och att jag får ändan ur vagnen och köper en ny kamera någon gång så det kan bli bättre videos i framtiden 😉 KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *