JAG UTNYTTJAR MITT EFTERNAMN??

wang2 wang3 wang1

Hola amigos! Häär ser vi ett av fynden jag fyndade på den stora bloggloppisen i helgen. HAAAA! Kan ni tänka er hur glad jag blev när jag såg den??? Ni som hänger med i svängarna vet ju hur mycket jag älskar att handla grejer som det står just Wang på, av förklarliga skäl 😉 Finns faktiskt mer än man kan tro! Har typ blivit som en liten hobby haha…

Man skulle nästan kunna säga att jag utnyttjar mitt efternamn till max. Glider lite snålskjuts på att ha ett coolt namn liksom! Blir betydligt mycket lättare att bygga upp ett varumärke när just namnet redan är etablerat och lite coolt hehe. Extra roligt tycker jag det är att de andra som har denna text på sina kläder. Då brukar jag låtsas att det är mig dom syftar på och inte alls Alexander Wang 😉 Som att ha en egen liten hemlig fanclub (för mig själv)….. Hahah hybris här!!

Vissa tror att Wang bara är någonting jag har lagt till själv och att jag inte alls heter det på riktigt. På mitt student ID står det till exempel bara Söderberg (som är mitt andra efternamn). Varför vet jag inte riktigt?? Wang var väl för coolt so they could’nt handle it 😉 Egentligen hade jag velat behålla mitt efternamn när jag gifter mig, men skulle mina barn få tre efternamn då liksom??? Min blivande man får ta mitt helt enkelt 😉

4 reaktioner på “JAG UTNYTTJAR MITT EFTERNAMN??”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *