SNO STILEN – FIXA EN ENKEL MEN SNYGG SOMMAROUTFIT

Den perfekta sommaroutfiten

1. Axelremsväska | 2. Klänning | 3. Solglasögon | 4. Sneakers

Halloj! Ovan har jag plockat ut några godbitar som tillsammans blir en enkel men också sjukt snygg sommaroutfit! Behövs liksom inte mer för att vara avslappnat stylish 😉 En enkel klänning, solisar, sneakers och en liten piffig väska! Riktigt sugen på en clutch från Malene Birger just nu. Har ett mobilskal därifrån sedan tidigare, så en liten väska hade ju varit på sin plats 😉 Sedan måste jag verkligen köpa ett par nya adidas! Mina nuvarande är knappast vita längre… Struggles!

Nåja! Ni kommer sannerligen se mig bära liknande outfits i sommar 😉 (Om inte exakt samma, kliar i mitt nätshoppingsfinger!)Oh well, har ni haft en bra dag? Hä i Skåne har det varit fint väder, men lite blåsigt. Huu! Hoppas på fint väder i morgon, för då ska jag ut på turné med Summer On! Eller turné och turné haha… Nåja! Mer om det i morgon 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *