FÅ DIN HIGHLIGHT ON FLEEK MED EN HIGHLIGHT-STICK

collage highlight3

Tadaaa! Här är mitt senaste tillskott i min sminksamling. En highlight stick!! Hittade den på Monki av alla ställen faktiskt, så vi får väl se om den håller måttet. Testade den lite som ni ser på bilderna ovan, och jag gillar den såhär långt! Snålade inte som ni ser hehe… Tog bilderna med blixt så ni riktigt skulle se hur mycket skimmer den ger! Jag älskar highlights i all dess former, och denna kommer jag nog att använda i sommar när jag vill vara lite extra sparkly och festlig.

Toppen jag har på mig är också ett resultat av stockholmsresan i helgen och kommer från Zara! Matchade den med mitt metallic liquid lipstick från Kylie Cosmetics i färgen HEIR. Skimrande värre 😉 Love it! 

Kolla in snygga highlighters HÄR!

1 reaktion på “FÅ DIN HIGHLIGHT ON FLEEK MED EN HIGHLIGHT-STICK”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *