BUDGET-OUTFIT: LAGER 157 OCH ”LOUIS VUITTON”

vollagehamnvollagehammmmmmmsVid första anblick ser inte denna outfit så ”budget” ut, eller hur? Eller det kanske den gör hahah, I don’t know. Strunt samma! Jag gillar den i alla fall. Kjolen och toppen är båda från Lager 157, väskan är second hand och skorna från typ H&M. Väskan är mest troligtvis inte äkta då den som sagt är begagnad. Är det okej att bära den ändå tycker ni? Att stötta piratkopiering av märkesvaror är ju inte bra, men räknas det om den är second hand haha? 😉 Vad tycker ni?

Bilderna är tagna här om dagen när jag och Linda åt lunch. Lite mulet var det allt! Vart tog den 30-gradiga värmen vägen undrar jag?? Ser ni de mörka molnen i bakgrunden på bilderna? Minuterna efter vi hade tagit dem började regnet vräka ner. Vad är det för sommar liksom? Svar: Svensk…

Nåja! Ikväll blir det mys med middag och troligtvis drinkar inne i Båstad, men får ta det lite lugnt då massor av grejer står på schemat i morgon! Mer om det då 😉 Puss på er!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *