LUNCH PÅ NORRVIKEN

HEJ på er!! Haft full rulle idag såhär långt, och ”värre” ska det bli haha 😉 Gjorde ett reportage åt Radio Båstad i morse, följt av en åktur i veteranbil runt hela Bjäre haha! Mer om det sedan. När åkturen var slut blev det lunch på Norrviken med pappsen. Visst skötte han sig som fotograf? 😉 Norrvikens trädgårdar här i Båstad är verkligen så himla fint. Hett tips på utflyktsmål!

Nu sitter jag på tågstationen och väntar på tåget till Malmö. Där väntar säkert lite äventyr av olika slag! Ska träffa mina kära vänner som jag bland annat spenderade ett halvår tillsammans med i USA. Där snackar vi riktiga äventyr 😉 Senare ikväll styr jag kosan tillbaka till Båstad igen, för då är det dags för premiär på COCO!! Båstad nyaste nattklubb alltså. Tror det kommer bli succé. Blog u later!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *