IBLAND KÄNNS LIVET SOM EN DRÖM – #CHAMPAGNEPROBLEMS

collageblommm

Eller en film! Eller vad som helst som inte är verkligt liksom. Hur kommer det sig att allt som händer händer? Och finns det någon storslagen plan bakom det hela? Eller ligger allt i ödets händer? Detta är bara några av de saker jag har funderat över idag haha… Djupt, right? Ibland känns det som att allt bara klaffar och att det som hände var meningen, och ibland känns det helt tvärt om. Fast då lär man sig å andra sidan någonting av det. Jag bara svamlar nu känner jag haha, så vi släpper ämnet för nu.

Hahah hej på er förresten! Det ni läste ovan är bara några av mina förvirrade tankar för ögonblicket haha… Har inte bloggat så mycket idag då dagen idag har känts som just en dröm. Lite som på bilden ovan, omgiven av rosa fluff haha! Jag är både glad och ledsen på samma gång, harmonisk och uppriven samt seg men också rastlös. Say what? Samma sak med bloggen. Har varit stundtals hur motiverad som helst, men samtidigt inte vetat vad jag ska skriva om. Är mitt liv verkligen så intressant? Vad vinner jag på att dela med mig av det? Mycket mer än vad jag faktiskt inser just nu skulle jag tro 😉 Nämen haha, ibland kan det vara skönt att stanna upp och bara tänka lite på livet en stund. Det är ungefär vad jag har gjort idag!

Jag har vaknat upp (inte bakis tack vare att jag inte drack kopiösa mängder champagne igår), ätit vattenmelon, följt med mamma och handlat, myst med min lillasyster, pratat FaceTime med en god vän, ätit hamburgare och gått runt i trädgården endast iförd t-shirt och trosor. Livet på en pinne helt enkelt! Har med andra ord egentligen ingenting att klaga på just nu, förutom normala vardagsproblem såklart. Apropå champagne och vardagsproblem så måste jag bara tipsa om en låt jag lyssnat mycket på de senaste dagarna. SÅ härlig och så mycket sommarkänslor! Lyssna själva så hörs vi mer i morgon fina ni!

[iframe width=”600″ height=”480″]https://open.spotify.com/track/5ceDIfSDvJ6ch9XgIPl1Us[/iframe]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *