HUR DU GÖR KILLAH DRINKS – BARUTBILDNING PÅ JOBBET

_MG_9734 _MG_9741 _MG_9756

Hej på er! Ovan ser vi lite bilder från igår då jag var på barutbildning/drinkprovning på jobbet där jag ska börja i juli! Var väldigt intressant och roligt faktiskt. Jag har länge velat bemästra konsten att vara bartender ”på riktigt” haha, och nu fick jag lite inspiration till att bli bättre. På mitt jobb i Stockholm blir jag helt förvirrad så fort de sätter mig i baren och kan på min höjd svänga ihop en GT haha… Oh well, övning ger färdighet!

Det viktigaste jag lärde mig var följande:

– Man ska jobba med bra ingredienser! Dåliga råvaror kan förstöra smaken (logiskt)

– Att ha mycket is i beredskap! Halva drinken är ju typ is eller så skall den skakas med is. DRINKS NEED ICE!

– Kyla glasen innan man häller i drinken är tydligen bra! Logiskt eftersom drinken är kall så ska glaset också vara det.

– Att skaka om juicerna som ska användas kan vara bra så att de inte delar sig i glaset sedan. 

Typ så! Drinkexperter, please tell me if I’m right? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *