NUDELBODEN – BÅSTADS BÄSTA SNABBMAT

IMG_9726IMG_9731 IMG_9719

Alltså! Har ni inte besökt Nudelboden när ni varit i Båstad har ni verkligen missat något. Där hittar ni utan tvekan Båstads bästa snabbmat! Menyn består av allt från nudlar till… nudlar? Haha, vet faktiskt inte exakt vad de har på menyn i år. Har hört att den uppgraderats sedan föregående år nämligen! Får gå ner i hamnen och utforska framöver. Nudelboden ligger alltså nere i Båstads hamn och bemannas och drivs av bland annat min vän Benjamin! (Som även är mitt ex för övrigt haha…) För ett par år sedan jobbade också jag i boden och vet således vad jag talar om när det gäller kvaliteten på maten 😉

Tog bilderna ovan när jag var nere en snabbis och skulle hälsa på bara, så hann inte äta. Men det ska nog också hinnas med i sommar! De har nämligen öppet varje dag och även ibland på natten när man ska hem från krogen. Bästa natta(fylle)maten hehe… Shhh! Gå in och gilla deras Facebook och följ dem på instagram. Because they’re worth it! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *