STICK UT I MÄNGDEN PÅ FESTEN – BÄSTA MIDSOMMRFRISYREN

collagemidsommar2collagemidsommarcollagemidsommar

Inte bestämt hur du ska ha håret ikväll än? Då är det bråttom! Tillåt mig då att tipsa om frisyren ovan. Relativt snabb att göra (om man är en fena på att fläta vill säga), och resulterar i en unik look. Varför köpa en krans när man kan göra en av sitt eget hår 😉 Peta i lite blommor som du fäster med hårnålar och voilà!

Cred till min grymma kusin Emma som tog bilderna strax efter att vi dansat kring midsommarstången. Somrigt va? Solen har ju till och med tittat fram nu mot eftermiddagen! Frisyren överlevde dessvärre inte fotbollsmatchen som ni som följer mig på snapchat fick bevittna tidigare 😉 Stora släktfejden som spelas årligen! Vem som vann är dock ytterst oklart.. Hoppas ni har en underbar midsommarafton!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *