”LÅNGA TJEJER SKA INTE HA KLACKAR”

IMG_0143IMG_0130IMG_0126

”Långa tjejer ska inte ha klackar!” Ja, det har jag onekligen fått höra ett antal gånger under mitt liv. Oftast då från killar kortare än mig! Undrar varför..? 😉 Ärligt talat så struntar jag faktiskt i det då jag älskar att bära klackar. Alla ska väl få ha fina skor, oavsett om man är lång eller kort tycker jag. Dessa skönheter ovan köpte jag när vi var på Vingåkers Factory Outlet som ligger här i krokarna. Kunde inte motstå på grund av det låga priset hehe… Inte ens 400 kronor för båda liksom! Kap! 

Passade på att fota dem nu medan det är så fint väder ute. Min kära morfar fick agera skugga på första bilden för att inte solen skulle spegla sig i skorna haha! Apropå morfar så frågade han mig vänligt men aningen förbryllad om varför i hela världen jag använder klackskor, jag som redan är så lång? Svaret blev att jag inte tycker att det är någonting att skämmas för att vara lång, och att jag gärna visar upp det också 😉 Helt rätt tycker jag! Vet många långa tjejer i min närhet som skäms för sin längd och kryper ihop istället. Resultatet av det blir dålig hållning och ett osäkert intryck.

I mellanstadiet tyckte jag det var extra jobbigt att vara längre än alla killar framför allt haha… När det skulle dansas tryckare på skoldiskona blev denna längdskillnad särskilt uppenbar. Jobbigt! En lång tjej med stora fötter är ju inte direkt idealet i den åldern haha… Tjejer ska vara små och söta på mellanstadiet! Jag skämdes väldigt länge för min längd, men nu är jag bane mig stolt istället. Och som min mamma alltid brukar säga när man går igenom någonting jobbigt: Sträck på dig och se glad ut! 

1 reaktion på “”LÅNGA TJEJER SKA INTE HA KLACKAR””

  • Sandora skriver:

    Klart att alla som vill ska få ha klackar!! 😀 😀 Alltid snyggt!

    jag är förresten utbildad hälsocoach samt individual forever business owner. Har du testat någon eller några produkter från forever living? 🙂 Om inte, kanske du skulle vara intresserad av att kolla lite och kanske beställa något? 🙂 Vi har allt från tillskott till hudvård, smink och hårvård, med aloe vera av hög kvalitét. 🙂 Alltid 90 dagars nöjdkundgaranti dessutom! <3

    Hör av dig på min mejl om du skulle vara intresserad! : sandra_bergman91@hotmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *