HÄR HITTAR DU SOMMARENS INNEPRYL – DEN UPPBLÅSBARA FLAMINGON

flamingo.001

Överallt syns den, och inte minst på instagram. Den gigantiska uppblåsbara flamingon!! Jaa hörrni, detta är onekligen sommarens innepryl. Jag måste medge att jag är otroligt sugen på att själv skaffa mig en stor rosa flytande kompis att flyta runt på i sommar. Definitivt min senaste craving! Tänk att ha med denna till stranden haha…

Men vart får man tag på den då?? Efter en stunds intensivt googlande hittade jag den HÄR och HÄR! Dock i två olika utföranden visserligen, men flamingo som flamingo tänker jag 😉 Min kära pappa tjatar alltid om att han vill ha en platsflamingo i trädgården, men mamma håller inte riktigt med haha… Vi har således ingen flamingo ståendes i rabatten, så jag tänker att jag får skaffa en och ta med till stranden istället. Och ta inspo-pics såklart!! Vad tror ni om det? 😉

Skulle ni vilja ha en uppblåsbar flamingo? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *