BECAUSE I’M WORTH IT – ELLER?


Hej på er och god eftermiddag! Har ni haft en bra dag? Hoppas det, för det har jag 😉 Tyckte att jag förtjänade lite jordgubbar efter dagens ”hårda” arbetspass… Haha, var helt enkelt inte så mycket folk idag så fick sluta tidigare. Skönt! Det är som att lugnet innan stormen ligger över hela byn nu, för till helgen börjar alla sommarens festligheter! Ska skriva lite mer om det i morgon tänkte jag, vad som kommer att hända här på Bjäre under sommaren och vad jag har för planer 🙂

Ska nu göra mig i ordning för att dra in till Båstad en sväng. För er som inte vet det bor jag alltså i en liten håla utanför själva stan. Här finns typ ingenting förutom en åker och en fotbollsplan? Simple life här, men jag gillar det 😉 Får de vad kvällen bjuder på helt enkelt! I morgon är jag ledig, så vi hörs mera då. 

KRAM <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *