NÄR ALLT BARA FALLER PÅ PLATS – LUNCHDEJT OCH VÄLA

Här ovan ser vi min och Vickans ceasarsallader som åts till lunch på Bakfickan idag! Mums! Även fast ingenting gick som planerat idag är jag förundrad över hur saker och ting bara löser sig efter hand haha… Ska strax berätta mer om det!

Hur mår ni idag? Jag är fruktansvärt trött! Men glad ändå såklart. Igår blev det Tjuvjakt på COCO till sist. Är glad att jag drog dit! Kvällen inleddes med middag på Victorias för att sedan sluta med dans i aningen för höga klackar hehe. Trots att jag ändå drog hem hyfsat tidigt är det förståeligt att jag är litta sleden idag 😉 Känner på mig att detta bara är början på en sommar i samma anda haha…

Dagens plan var att käka lunch och sedan åka till Väla där jag bokat tid för att fixa mina naglar vid 15.00. Lunchen blev lite sen, och jag insåg att jag skulle missa bussen jag hade tänkt ta och alltså även min nageltid. Fasa! Som på beställning ringer då mamma och säger att hon och min syster vill hänga på till Väla?? Hurraaaa! Slapp ta bussen och vi fick en liten familjeutflykt på köpet! Nu är mina naglar även redo för några slitsamma arbetsveckor här framöver 😉 Gjorde förstärkning, så nu behöver jag inte oroa mig över att dom går av så fort jag ska lyfta något tungt eller så. Viktigt haha!

Nu ska jag hem och ladda batterierna lite. Hörs senare idag! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *