NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT TILL SOMMARENS SNYGGASTE FESTIVAL

382748_1280 137_MG_2050+-+smaller

Nedräkningen har sannerligen börjat inför sommarens snyggaste festival: Summer Oooooon! Nu är det inte dagar längre, utan snarare timmar. På torsdag drar hela kalaset igång och håller på ända till lördag (eller söndag om man ska räkna småtimmarna på efterfesten hehe…). Är ni taggade? Är det några av er som läser som ska dit? Detta är onekligen festivalen på allas läppar just nu. Har sett flera (andra hehe) bra och stora bloggar skriva om det 😉 Tror det kommer bli både kändistätt, bra drag och härlig stämning!

Jag har ju turen att tillhöra lokalbefolkningen här i Båstad där festivalen äger rum. På ”min tid” fanns dock inte Summer On, utan då var det Rix FM Festival som gällde. Minns ni? Sedan klagade grannarna för mycket på allt ståhej, så de fick inte ha det längre. Hoppas de grannarna är glada nu när Summer On har startat istället 😉 Själv kommer jag att jobba under festivalen, men slutar precis lagom till att Nause och Otto Knows går på. Hur bra? Sen har jag ju (nästan) första parkett från jobbet också!

Ses vi där? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *