EN BÄTTRE LILLÖRDAG – UPPVÄRMNING INFÖR HELGEN

IMG_0331 IMG_0339 IMG_0342 _MG_0355

Alltså HAHA! Vet ni hur jag började min dag idag?? Jo, genom att gå in i en glasdörr… Aj! Skulle hämta en ren jobbskjorta i tvättstugan och hade glömt att pappa satt upp en glasdörr där… Säger lite om hur ofta jag är i tvättstugan 😉 Sedan kan det ha varit för att jag är lite trött efter gårdagen också. Blev nämligen en lillördag lite spontant efter jobbet! Jag körde dock så blev lugnt för mig, men tycker ändå att det var en bra uppvärmning inför helgen! Trevligt folk och bra musik, vad kan gå fel?

En sak som jag tycker är lite segt är dock att man alltid luktar sjukt äckligt efter att ha varit ute! Spelar ingen roll hur lugn kvällen varit, du luktar alltid rök och en och annan drink när kvällen är slut. Uäk… Men det får man väl stå ut med 😉 Lär bli en hel del festligheter i byn den här helgen då det som sagt är festival. Den drar ju igång redan idag med artister som Måns Zelmerlöw, Franz osv. Kommer bli kul!

Jag ska snart röra mig mot Radio Båstad för ett möte, sedan blir det jobb på Papas. Igår var det jättelugnt på jobbet, men tvivlar på att det kommer bli det idag. Känns som idag är dagen som det smäller! Det vill säga att alla sommargäster kommer haha… Men det är såklart mest roligt, så är ni i krokarna får ni jättegärna komma förbi och säga HEJ 😉

KRAM, hörs sen!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *