DET ÄR SÅ MYCKET JAG VILL…

collagewang3Ett par tills nu osedda bilder som inte ”made it thru the cut” tidigare så att säga haha! Men just nu när jag inte har tid att ta så många nya bilder får man inte vara kräsen! 

Nej, tid är någonting jag verkligen inte har så mycket av just nu! Eller, all tid som blir över när jag inte jobbar ägnar jag åt min familj och mina vänner. Detta gör att bloggen kommer lite i tredje hand just nu, men jag är säker på att ni förstår! Än är jag ingen storbloggare som kan leva av lönen jag får ut av bloggen haha 😉 I wish… 

Men annars har jag det bra, tackar som frågar 😉 Nu i eftermiddag har jag mest tagit det lugnt, vilket var välbehövligt. Dock har jag märkt en sak. Kan knappt sitta stilla i mer än en halvtimme utan att bli rastlös?? Börjar tänka på saker jag ska göra, vill göra och saker jag behöver göra. Det jag verkligen behöver göra kommer dock oftast i sista hand, som att sova till exempel… 😉 Men jag måste lugna ner mig lite. Man kan inte vara på varje fest och vara överallt samtidigt. Det går inte! Måste tillåta mig själv att ta det lugnt ibland.

Detta hindrar mig dock inte från att tänka på allt jag vill göra i framtiden. Kommer bli kul det här, livet osv 😉 Godnatt kära vänner! Vi hörs snart igen ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *