DET ÄR INTE ENS KUL LÄNGRE


Nej, det är inte ens roligt när jag inser hur trött jag är just nu. Igår blev det nämligen en betydligt längre arbetsdag än vad som kan klassas som normalt. Fast när vi snackar Båstad och tennisveckan finns det väl inte mycket som är normalt… Misstänker att idag inte blir annorlunda, och jag undrar i mitt stilla sinne hur jag ska kunna undvika att somna ståendes. Det blir en senare fråga! 

Hoppas ni håller till godo med uppdateringen och att ni inte saknar mig allt för mycket 😉 Jobbar man i stort sett dygnet runt är det svårt att hitta tid till att sätta sig med datorn som ni kanske förstår. Bjuder på en bild från när jag och min homie (eller kanske ska säga komie hehehe…) hängde lite. Snart är jag tillbaka som vanligt hörrni! STOR KRAM! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *