VAD TROR FOLK OM MIG EGENTLIGEN??


Hörrni, förlåt. Jag vet att det inte är skitkul när jag lägger upp gamla bilder, men det är allt jag har att bjuda på för tillfället. Hade ni sett hur jag ser ut just nu hade ni förstått! Inte för att det spelar någon roll, men ändå. Jag känner att jag måste skriva ett inlägg nu, även fast timmarna jobb och timmarna sömn har varit helt oproportionerliga till varandra de senare dygnen. När man är såhär trött som jag är just nu är det klart att tankarna börjar skena! Inte blev det bättre av att min kära moped inte ville som jag ville i morse. Detta resulterade i ett samanbrott samt att jag kom en halvtimme försent till jobbet. Är det någonting jag hatar så är det att komma försent… Ändå så händer det rätt ofta? Förstår inte 😉 
Inte mycket går på räls för mig just nu. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *