JAG MÅR INTE SÅ BRA JUST NU

Alltså, jag måste få erkänna att jag faktiskt inte mår så bra just nu… Har försökt hålla en god standard här på bloggen för er skull, men jag inser att det går ju inte. De senaste inläggen jag skrivit är bara ren rappakalja haha! När jag läser dem såhär i efterhand förstår jag faktiskt ingenting av vad jag menar. En kombination av jobb, frustration över småsaker och fest tar ut sin rätt om man säger så. Min kära moped Sören (som han heter) slutade till exempel fungera här om dagen, så nu har jag inget eget transportmedel. Surt! Jag äger dessvärre ingen egen bil heller… För att köpa en bil måste man ha pengar, och för att få pengar måste man jobba! 

Jobbar gör jag sannerligen i alla fall. Jag har skitroligt på jobbet och vi är världens bästa gäng i personalen samt att vi har härliga gäster, MEN man blir trött av att jobba de flesta av dygnets timmar, lyfta tungt och knappt ha tid att äta… Anledningen till att jag över huvud taget orkar är att det är en sådan najs stämning helt enkelt. Men när man är trött blir de minsta hinder på vägen som stora stenblock man måste klättra över. Har under denna vecka haft både ett och två sammanbrott, en mindre identitetskris samt åkt på en förkylning. Kul!

Att jobba i Båstad är roligt, framförallt eftersom det är på hemmaplan. Dock är det väldigt speciella människor som kommer hit på sommaren. Här hittar du halva Sveriges kändis och finanselit blandat med festsugna ungdomar samt en och annan bloggare. Tjejerna jag normalt sett ser runt Stureplan när jag är uppe i Stockholm är helt plötsligt här och festar i lilla B-town? Mysko. Kommer på mig själv med att irritera mig på hur dryga dom är men hejdar mig i sista sekund. Tänk om folk vanligtvis ser mig på det viset?? Är jag en irriterande wannabe bloggbrud som skryter om mina instagramföljare? Började fundera på detta, därav min identitetskris. Nackdelen med att blogga tror jag är att många får en missuppfattad bild av vem personen bakom bloggen egentligen är privat. Jag vill ju till exempel få er att tro att jag alltid har på mig fina outfits, alltid festar och alltid äter på restaurang. Egentligen kanske jag till exempel är ute på hundpromenad och klampar med gummistövlar i koskit. Andra alternativet är betydligt mer vanligt förekommande kan jag säga…

Jobbar och sliter gör jag också. Är så otroligt motiverad i allt jag gör, så när jag väl har bestämt mig går jag inte att stoppa. På gott och ont… Men hörrni. Nu samlar jag kraft inför tennisvecka nummer 2 som är damveckan. Veckan efter det kan jag pusta ut lite i alla fall! Men nu vet ni hur det ligger till, tror säkert ni förstår. Vi hörs när vi hörs helt enkelt!

IMG_0339Kör ba kör

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *