PÖTSLIGT KOMMER DEN; LEDIGHETEN

LEDIG

Ja hörrni, plötsligt händer det! Sommargästerna drar hem och en gnutta ledighet står inför dörren. Kan knappt fatta det själv! Idag fick jag gå hem från jobbet tidigare då det var så lite gäster i restaurangen. Kan i och för sig vara för att det är måndag och folk inte orkar gå ut och käka efter en hård helg haha… Kör ett pass i morgon också men SEN gott folk, är jag ledig i några dagar. Då väntar någonting väldigt spännande, nämligen finbesök från Stockholm! Yay!

Hux flux så var säsongen snart över, och sommaren med för den delen. Say what?? Den började ju nyss? Tiden går fort när man har roligt, och roligt har jag sannerligen haft på och utanför jobbet de senaste veckorna 😉 Men ska bli skönt med lite lugnare tempo igen. Som synes spenderade jag denna eftermiddag på en filt med en tidning och lite snacks haha! Tänkte mest kika in här och önska er en god kväll. Har inte glömt er än inte <3 

KRAMAR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *