#LONGENSUITUP

suitupsuitupcollage

Tjo babes! Tänkte lägga upp dessa bilder från partyt igår! Ordnade en liten fotosession i trappan upp till Loft där festen hölls. Standard bloggare vet ni… Vad gör man inte för bra bilder liksom? 😉 Resten av bilderna från kvällen igår är antingen suddiga eller inte i skick att läggas upp här hehe… Min vän Carolina fyllde nämligen år i veckan, så igår kväll var det dags att fira ordentligt. Det gjorde vi också! Vilken kväll det blev! Temat var suit up, så jag hade på mig detta set med top och kjol från Rebecca Stella. Länk till det hittar ni HÄR.  Snyggt va? Älskar materialet och färgen verkligen!

Nu har mina kära vapendragare Sara och Emma åkt hem, men jag är glad att jag fick avsluta vår lilla minisemester på bästa sätt med en brakkväll! Är det fest så är det, och vart blir det inte bättre fest än på Pepes Bodega och Loft?

KRAM PÅ ER

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *