TROPICAL BEACH – ÄR VI UTOMLANDS??

Är vi utomlands eller i Sverige?? Den frågan ställer man sig verkligen när man ser bilderna nedan. Var till och med ett par av mina vänner som frågade om jag var utomlands efter att ha sett min snapstory från denna dag haha! Bilderna är tagna här om dagen under våran utflykt till Helsingborg. Alla som inte känner till Tropical Beach i Helsingborg fick just ett nytt utflyktsmål att undersöka! Detta är alltså en strand i Helsingborg där de sätter upp massor med söta palmer på sommaren. Känns precis som att vara på en ö i medelhavet! Hett tips att besöka 🙂

tropicalbeach1tropicalbeach5tropicalbeach2”Posa med livbojen!!”tropicalbeach3Såklart var vi tvungna att ta en riktig inspobild 😉

1 reaktion på “TROPICAL BEACH – ÄR VI UTOMLANDS??”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *